Skistave til en kanon skarp pris gennem skibutikken

Hos Skibutikken fører de skistave fra topmærker som Salomon og K2. De tilbyder også specialtilbud på kvalitetsskistave, så du kan få et par gode skistave, når du køber ski. Skistave er en vigtig del af dit skiudstyr, og de har et bredt udvalg at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter et par lette racerstænger eller et par mere robuste stænger til all-mountain skiløb, har de det perfekte par skistave til dig. Gennemse deres udvalg, og find de perfekte skistave til dit næste eventyr på pisterne.

Find den rette skistave hos skibutikken

De fleste tror, at skistave kun bruges til at holde balancen, men de tjener faktisk også nogle andre formål. Skistave kan f.eks. hjælpe dig med at få mere fart på, når du står på ski ned ad bakke. De hjælper også med at forhindre, at dine håndled bliver trætte ved at tage noget af vægten af dem. For enden af hver skistav sidder en lille skive, der kaldes en tranny. Denne skive er med til at forhindre, at stangen synker for langt ned i sneen. Trannies findes i forskellige størrelser, men de mindre bruges mest til konkurrencer. Kort sagt hjælper skistave altså med at holde balancen, og tranny’en er en lille skive i enden af staven, som forhindrer den i at synke for langt ned i sneen.

Stort udvalg af forskellige skistave

Ski Shop drives af Anders Møller og Jesper Laustsen, som begge er store ski- og snowboardentusiaster med stor viden og erfaring inden for branchen. Rejsen startede i en lille kælder i Silkeborg, men med hastige skridt voksede de, hvilket betød at de måtte ændre taktik. Skishop har nu deres fulde opmærksomhed. Du vil altid blive mødt med et stort smil på læben, når du kommer ind til os. De tager dem ekstra godt af alle deres kunder, så du er sikker på at gå derfra med det, du har brug for! Uanset om du er nybegynder eller professionel, har de udstyret til dig. Skibutikken er det bedste sted at købe ski i Danmark. De fører et bredt udvalg af ski til alle typer skiløb og alle niveauer, så du er sikker på at finde den perfekte ski til dig. Når du køber dine egne ski, skaber du et særligt bånd mellem dig og dit skiudstyr. Skiene bliver en forlængelse af din krop, og sammen bevæger I jer yndefuldt gennem det snedækkede landskab. Uanset om du står på ski i pudder, på nypræparerede pister eller i smalle rutschebaner, har de skien til dig.