Find træningsdragter i flere farver hos Sportyfied

Træningsdragter bruges typisk før eller under træningen af både mænd, kvinder og børn. Du finder træningstrøjer i flere farver hos Sportyfied, og træningsbukserne er typisk sorte. Træningstrøjerne er med halvlynlås eller almindelig lynlås. Mange bruger en træningsdragt til at holde sig varm, inden de skal i gang med sporten. De fleste virksomheder placerer deres logo på en T-shirt, så derfor bliver du unik, hvis du vælger at sætte det på en træningstrøje. Besøg Sportyfieds hjemmeside nu, og se, hvordan du får tryk på.

Sportyfied har træningsdragter til alle behov

Som eksempel på de forskellige størrelser af træningsdragter får du dem fra størrelse 128 til størrelse 2XL, og træningsbukser kan du endda finde ned til størrelse 116. Andre træningsdragter starter ved størrelse 6 år og kører op til 2XL. Du finder træningstøj i både dame- og herremodeller.

Som sponsor kan du finde netop den farve til træningsdragten, der passer til holdets farve. Det kan godt være, dit navn bliver eksponeret mere på en T-shirt under en kamp, fordi spillerne typisk tager træningsdragterne af, når de skal i gang med træningen. Til gengæld bruger de en træningsdragt mange andre steder, så dit logo vil blive set i bybilledet.

Træningsdragterne er af polyester, og i nogle af dem er der genanvendt polyester. Polyester suger ikke så meget sved, og for sportsudøverne betyder det, at tøjet føles tørt og behageligt at have på.

Få gang i forretningen med logo på dragterne

Salg er lig med synlighed og service, og med sponsorerede træningsdragter får du begge dele samtidig. Det hold, du støtter, får en god service i form af dejligt varmt træningstøj, så de kan varme sig inden træningen. Fodbolddrenge har måske fire eller fem sponsorerede T-shirts liggende i skabet, men de har ikke noget træningstøj. Derfor bliver du unik, hvis du vælger at sætte dit logo på træningstrøjen i stedet for.

Nu kan du sætte tryk på din forretning og på træningstrøjer. Det er blevet moderne at have et sporty look, og derfor bruger folk træningsdragterne andre steder også. Det kaldes synlighed i bybilledet. Før du bestiller, skal du have sørget for at få alle spillernes navne, numre og størrelser, og du skal have et billede af dit logo klar. Det er nemt at bestille træningsdragter med logo på, for det er beskrevet på hjemmesiden.

Vælg den rette holdfarve til træningsdragterne, og bestil dem med tryk på i dag, så har du dem inden for 2 til 3 uger. På den måde giver du service og får synlighed, når den nye sæson starter. Det giver salg, så kom i gang i dag!