Scor de fedeste ishockey medaljer – køb dem hos BR Roset!

Du har kæmpet benhårdt for at smage sejrens sødme, og så skal du selvfølgelig også have en ting, der kan minde dig om denne vigtige sejr såsom en medalje eller pokal. Et fyldt pokalskab kan virke yderst motiverende, når det atter er tid til at sætte gang i den tidlige morgentræning.

Med valget af den danske forhandler BR Roset kan du finde de absolut fedeste sportspræmier, herunder ishockey medaljer, der både kan pryde halsen på professionelle spillere såvel som de yngste ishockeyspillere.

Vejen fra rosetter til ishockey medaljer

Da BR Roset startede op i 2013, var det med et hovedfokus på at tilbyde flotte rosetter til dyreudstillinger med mere. Inden for de seneste år er produktsortimentet dog blevet udvidet ret væsentligt med alt fra badgemaskiner til sportspræmier. Der tilbydes præmier til sportsgrene som fodbold, golf, padel og ishockey.

Der er sågar både præmier og ordensbånd til dig, der har kastet dig over kæphest-disciplinen!

Vælger du at købe ishockey medaljer og pokaler hos BR Roset, kan du forvente dig et førsteklasses produkt, der kan præges med egen branding. Der kan både tilvælges egen tekst, logo samt UV-print.

Ishockey medaljerne fås naturligvis i guld, sølv og bronze, mens BR Rosets ishockey pokaler kan fås som den klassiske model samt som en statuette i form af en ishockeyspiller.

De favorable priser på denne type ishockey præmier gør, at du med fordel kan bestille medaljer eller lignende ishockey præmier til samtlige børnespillerne i ungdomsturneringen.

Statuetter til festlige anledninger

BR Roset har en multifacetteret webshop, der tilbyder et yderst velassorteret udvalg. Størstedelen består af sportspræmier, men ikke udelukkende. Du kan nemlig også købe gyldne statuetter inden for sportstemaet, der er ideelle som borddekoration ved festlige anledninger med den sportsglade type som midtpunkt.

Det kan være alt fra den fodboldglade konfirmand til pensionisten, der elsker golf. Det er her også værd at notere sig, at BR Roset tilbyder adskillige sangskjulere og andre festartikler.

Alt bliver produceret i Danmark

Hvad enten du køber ishockey medaljer til den professionelle liga eller andre sportsartikler, kan BR Roset levere dine varer lynhurtigt. De bliver produceret her i Danmark, hvorfor bestillingsprocessen bliver effektiviseret over hele linjen.

Virksomheden henvender sig både til private og klubber, der ønsker at lægge en større bestilling. Så sørg for, at de vigtige sejre ikke går i glemmebogen.

Køb dine ishockey medaljer og pokaler allerede i dag!